JUNGELFEST                                        
FRIVILLIG
EVENTER 
OM OSS

> HJEM

Jungelen er en bergensk kulturorganisasjon, startet av Simon Alejandro Larsen i 2016. Gjennom året presenterer Jungelen klubb- og konsertkvelder, dj-workshops og musikkfestivalen Jungelfest i januar måned. 

Med en enorm lidenskap for musikk og ‘community’, etablerte Alejandro Jungelen, da han i 2016 ønsket å bringe til Bergen det som byen manglet: en inkluderende klubbkveld for alle unge voksne fra ulike kulturer der åpenhet og nysjerrighet ovenfor musikk sto fremst. Endelig hadde han skapt et sted der han kunne dele sin interesse for musikk fra Afrika, Latinamerika og Karibia.

I løpet av årene har Jungelen blitt en viktig møteplass der man som publikummer, musiker eller danser oppdager ny musikk man ikke hører andre steder i Bergen. Musikerne som engasjeres har ofte ikke samarbeidet tidligere, og benytter seg av bekjentskapene som oppstår via Jungelen til eksterne samarbeid.


Lokale grupper som bl.a. Miss Tatis Angola 70, El Parche, Os Loucos og Jungelen 90 har oppstått via klubbkveldene, og internasjonale artister som Tchiss Lopes (Kapp Verde), Stella & The Longos (FR), Triorität (DE), Faratuben (Mali) og Athletic Progression (DK) har gjort konserter som vi aldri glemmer.


Jungelen samarbeider med bl.a. Bergen Kjøtt, USF Verftet, Bergen Jazzforum, Hot!Hot!Hot!, VillVillVest, Jazzfest Trondheim, Bergen Assembly, Bergen Kunsthall, Piñata Radio (FR), Favorite Things (DK), Huset (DK) og Nebula CPH (DK) om større og mindre musikkfestivaler- og arrangementer.

Da vi i 2019 så flere og flere unge folk som ikke var gamle nok til å slippe inn på eventene våre startet vi JUNG. Vår søsterorganisasjon JUNG står for Jungelen Ung, og er en møteplass for unge i Bergen som bl.a. tilbyr gratis, lavterskel danse- og dj-workshops. Jungelen og JUNG er to uavhengige organisasjoner. Sammen med plateselskapet og kulturarrangøren Mhost Likely har vi kontor i Nygårdsgaten 33 i Bergen sentrum.

KONTAKT

(Alle henvendelser sendes til daglig leder) 

︎Daglig + kunstnerisk leder:
Simon Alejandro Larsen / simon@jungelen.org


︎Produksjonsansvarlig og organisasjonsmedarbeider:
Lene Anette Kolltveit / lene@jungelen.org 


︎Organisasjonsmedarbeider:
Michelle Badiane/  michelle@jungelen.org


︎Kommunikasjon:
Simon Alejandro Larsen, Herman Torgrimssønn, 
Anna Versto /  kommunikasjon@jungelen.org


︎Regnskapsfører:
Joakim Neergård /  regnskap@jungelen.orgPRESSEROM

︎ ︎ ︎ ︎ ︎

* Jungelen mottar tilskudd fra Kulturdirektoratet, Sparebanken Vest,  Bergen Kommune, Vestland Fylkeskommune og L’institut Francais til Jungelfest 

* Medlem av: Norske Kulturarrangører, CREO og BRAK.

* Neergaard Regnskap er organisasjonens valgte regnskapsfører. 

Jungelen AS
Nygårdsgaten 33,
5008 Bergen
Org. nr: 930 691 844