︎KLUBB          ︎FESTIVAL          ︎FRIVILLIG
Jungelen er en bergensk kulturorganisasjon, startet av Simon Alejandro i 2016. Organisasjonen presenterer klubb- og konsertkvelder og musikkfestivalen Jungelfest på årlig basis. 

Bakgrunn:
Med en enorm lidenskap for musikk og ‘community’, etablerte Alejandro kulturorganisasjonen Jungelen, da han i 2016 ønsket å bringe til Bergen det som byen manglet: en inkluderende klubbkveld for alle unge voksne fra ulike kulturer der åpenhet og nysjerrighet ovenfor musikk sto fremst. Endelig hadde han skapt et sted der han kunne dele sin interesse for musikk fra Afrika, Latinamerika og Karibia.

Jungelen har arrangert over 100 konserter, klubbkvelder, samtaler, workshops og minifestivaler for over 20.000 publikummere, og engasjert over 350 musikere og dj’s.  

I løpet av årene har Jungelen blitt en viktig møteplass der man som publikummer, musiker eller danser oppdager ny musikk man ikke hører andre steder i Bergen. Musikerne som engasjeres har ofte ikke samarbeidet tidligere, og benytter seg av bekjentskapene som oppstår via Jungelen til eksterne samarbeid.


Lokale grupper som bl.a. Miss Tatis Angola 70, El Parche og Jungelen 90 har oppstått via klubbkveldene, og internasjonale artister som Triorität (DE), Faratuben (Mali) og Athletic Progression (DK) har gjort konserter som vi aldri glemmer.


Jungelen samarbeider med bl.a. Bergen Kjøtt, USF Verftet, Bergen Jazzforum, Hot!Hot!Hot!, VillVillVest, Jazzfest Trondheim, Bergen Assembly, Bergen Kunsthall, Piñata Radio (FR), Favorite Things (DK), Huset (DK) og Nebula CPH (DK) om større og mindre musikkfestivaler- og arrangementer.

KONTAKT
︎Daglig + kunstnerisk leder:
Simon Alejandro Larsen / simon@jungelen.org


︎Produksjonsansvarlig og organisasjonsmedarbeider:
Lene Anette Kolltveit / lene@jungelen.org 


︎Organisasjonsmedarbeider:
Michelle Badiane/  michelle@jungelen.org


︎Kommunikasjon:
Simon Alejandro Larsen, Herman Torgrimssønn, 
Anna Versto /  kommunikasjon@jungelen.org


︎Regnskapsfører:
Joakim Neergård /  regnskap@jungelen.orgJungelen AS 
Nygårdsgaten 33,
5008 Bergen
Org. nr: 930 691 844
PRESSEROM
︎ ︎ ︎ ︎ ︎


* Jungelen mottar tilskudd fra Kulturdirektoratet, Bergen Kommune og Sparebanken Vest.

* Medlem av: Norske Kulturarrangører, CREO og BRAK.

* Neergaard Regnskap er organisasjonens valgte regnskapsfører.