JUNGELFEST                                                     
FRIVILLIG
KLUBB 
OM OSS
JUNGELFEST
Jungelfest er Jungelens årlige musikkfestival som går over
flere dager på ulike spillesteder i Bergen i januar måned. JUNGELFEST 2025
22.01.25 - 26.01.25


FB-EVENT JUNGELFEST 2025JUNGELFEST 2024
24.01.24 - 28.01.24


BILLETTER: klikk her for å kjøpe billetter

FACEBOOK-EVENT: Klikk her for å komme til Facebook-eventet

FRIVILLIG: klikk her for å komme til frivillig-siden

INSTAGRAM: klikk her for å komme til vår Instagram


IMPORTANT INFO! NEW DAY AND TIME: HADJ SAMEER "RAI IS NOT DEAD" (TALK): Hadj Sameer's lecture "Rai is not dead" is moved from Friday at 17:00 to Saturday at 16:00. The venue is still Bergen Assembly. For those who have taken their free ticket: your ticket is still valid.We apologize for this – the rescheduling of the lecture is due to a cancelled flight. As we are ALSO hosting the panel discussion “Music, culture and identity” tomorrow at Bergen Assembly, the time SATURDAY 16:00 is when the “Rai is not dead” (talk) starts. The doors are already open from the panel discussion.


KONTAKT

 Billetter:
billetter@jungelen.org
For alle henvendelser (utenom etterfesten 27.01) angående billetter og vergeordning. Vennligst les nøye på Ticketco før du tar kontakt.
For spørsmål angående vergeordning til etterfesten på Landmark (Bergen Kunsthall), kontakt SimonGsagoe@gmail.com


PR og kommunikasjon:
kommunikasjon@jungelen.org
For alle henvendelser angående intervjuer, promo, pressepass o.l. ta kontakt med kommunikasjonsansvarlig (med festivalsjef på kopi).

Gjenglemte klær?
Har du glemt igjen klær eller lignende, kontakt spillestedet direkte.

Festivalsjef:
simon@jungelen.org
LINEUP JUNGELFEST 2024:

KONSERTER
JUNGELFEST 2024: STELLA & THE LONGOS

Stella & The Longos sies å være en hyllest til Zouk og Boogie fra 80-tallet – men bandets to hovedpersoner, Stella Zekri og Ed Longo, er definitivt helt på sin egen greie.

Franske Stella Zekri og italiensk-sveitsiske Ed Longo er dedikerte platesamlere og har for vane å grave opp gammelt gull og gjøre ulike musikkstiler til sine egne. For et par år siden traff de hverandre i Berlin, der de hang ut på de samme stedene og var på de samme konsertene. Senere stakk de i studio sammen og lagde låten “Plus Vite”, som er en av sangene på debut-ep-en “Détends-Toi”. Platen ble sluppet sommeren 2022 og mottok god respons av publikum og musikkelskere verden rundt og bidro til at Stella & The Longos turnerte festivaler i Europa.

Nylig spilte de på de høyt respekterte klubbene New Morning (Paris) og Colour Factory (London) – under Jungelfest 2024 hører dere dem live på Cornerteateret fredag 26. januar, da de gjør sin første konsert i Skandinavia noensinne.

Stellas dype vokal ligger lekent over beaten, tempoet i musikken er så visst nedpå, men alltid i rett tempo for dansegulvet, synthen flagrer og tar fortjent mye oppmerksomhet i lydbildet – trommene, perkusjonen og gitaren er rytmeseksjonen som sømløst driver det hele fremover, mens bassen breier seg i rommet som et karibisk lokomotiv som er kommet for å bli. For fans av Nu Genea, Cortex, Deodato og Kassav er dette konserten man skal få med seg. Er dette den første Zouk og Boogie-konserten i Bergen?

Stella Zekri, vokal
Ed Longo, keys/beats
Nadir Bahouche, synth/keys
Charlotte Colace, vokal/perkusjon
Seba, gitar
Consti, bassJUNGELFEST 2024: TCHISS LOPES

Funaná, coladeira, reggae og zouk fra Kapp Verde!

Født på Sao Vicente (Kapp Verde), utenfor Vest-Afrika i 1959: Tchiss Lopes var gal etter både fotball og musikk. Han begynte å spille gitar da han var 6 år og spilte fotball på flere av de beste lagene på Kapp Verde.

Grunnet politisk uro på Kapp Verde flyttet Tchiss Lopes til Portugal da han var 21 år, der han prøvespilte for ulike fotballklubber og la musikken på hyllen. Kort tid etter fikk Tchiss jobb på et skip som seilte til og fra land som Nigeria, Senegal, Polen og Skottland. Det var spesielt en tur til Brasil som førte til at Tchiss ble inspirert til å gå tilbake til musikken.

Etter tiden på skip bosatte Tchiss seg i Roma, der han spilte inn sitt debutalbum “Stranger Já Catem Traboi”. Platen regnes som en kultklassiker og selges i dag for flere tusen kroner på internett. Tchiss turnerte Italia fra sør til nord og spilte konserter over hele Europa: publikum i land som Nederland, Frankrike, Portugal, Luxemburg og Tyskland var besatt av Tchiss Lopes, som spilte funaná, coladeira, reggae og zouk.

Funaná er en musikk- og dansestil fra Kapp Verde der Gaita (trekkspill) og Ferrinho (perkusjonen som lager de skarpe raspelydene) er hovedinstrumenter. Coladeira er en annen musikkstil fra Kapp Verde der gitar og Cavaquinho (Portugisisk firestrengs-gitar) er hovedinstrumenter.

Venner av Jungelen vet at Simon Alejandro har spilt musikken til Tchiss Lopes på våre eventer i mange år. I juni 2023 postet vår venn og kollega Girson Dias på Instagram: “Min onkel e ute med nytt album!”. Simon sendte med en gang en melding til Girson og spurte “E dette onkelen din???”. Yes, det stemte: Tchiss Lopes – legenden fra Kapp Verde – er onkelen til Girson.

Nå har vi gått sammen og presenterer Tchiss Lopes sin aller første konsert i Skandinavia. Selvfølgelig med fullt band, som vi flyr inn fra Paris og Luxemburg. 


JUNGELFEST 2024: CHANCHO, MIGHTY MALA OG HAM DER HASSE (LIVE PÅ SJU FJELL BERGSYSTEM)

Dansk dub og dancehall på Bergens eneste reggae-lydsystem? Javisst!

De Københavnbaserte musikerne Chancho, Mighty Mala og Ham Der Hasse har vært en del av den danske reggae, dub og dancehallscenen i mange år. De står bl.a. bak låter som “5 rpm mere”, “Offentlig transport” og “Cykeltur” – altså iskalde Jungelen-klassikere som dere på dansegulvet har godkjent for lengst. Chancho og Mighty Mala er tilknyttet Dub Manza Soundsystem og Ham Der Hasse er en del av LHT Soundsystem.
Lydsystemkulturen kommer opprinnelig fra Jamaica, der man på 50-tallet begynte å snekre sammen lydsystem som ble brukt for å pumpe ut r&b, ska, rocksteady og reggae. Fra 1707 til 1962 var Jamaica en britisk koloni. Jamaicanske radiostasjoner på 50-tallet fulgte britiske BBC Radio sine musikalske retningslinjer, som gjorde at jamaicanernes ‘egen’ musikk ikke ble spilt på radioen. Dette førte til at tusenvis av mennesker tok til gatene i Kingston med egne høyttalere, forsterkere, mikrofoner og platespillere og samlet seg rundt sin ‘egen’ musikk. Hvert enkelt lydsystem hadde en unik ‘sound’, der fellesnevneren var at det hele var basstungt – og at anlegget ofte var bygget for hånd av de enkelte lydsystemeierne.

I dag er kulturen for lydsystem utbredt i hele verden. Her hjemme i Bergen bygget dj’ene Don Lima og Mastamann sitt eget lydsystem i 2014, nemlig “Sju Fjell Bergsystem” – etter å ha spilt ska, rocksteady, boss, roots, steppers, dub og dancehall på barer og klubber siden 2004. I ettertid har DJ Dinomyte, I-Vind og Stig Paa blitt en del av det som er Bergens eneste reggae-lydsystem.
Denne torsdagen i januar (25.01) fører alle veier til Møhlenpris, der man på Hulen (Nygårdshøydens gamle tilfluktsrom) mister telefondekningen og blir tatt med på en event som man både hører og kjenner fysisk gjennom dub-ekko og bass. Chancho, Mighty Mala, Ham Der Hasse og Sju Fjell Bergsystem står for konserten – eller ‘live session’, som enkelte i lydsystemmiljøet ville kalt det – som åpner konsertprogrammet til Jungelfest 2024.

Etter konserten møtes artistene og spiller tunes på Sju Fjell Bergsystem ut i natten. Ses på Møllaren!

Chancho, vokal
Mighty Mala, vokal
Ham Der Hasse, vokal
Sju Fjell Bergsystem, dj’s + lydsystemJUNGELFEST 2024: OS LOUCOS Os Loucos er bandet som hyller brasiliansk musikk fra 60-, 70- og 80-tallet. Med norsk-brasilianske Gabriela Garrubo i front, spiller gruppen musikk fra artister som Gal Costa, Jorge Ben Jor, Rita Lee og Gilberto Gil – altså en god miks av funk, soul, samba og MPB (Brasiliansk popmusikk). I bandet finner vi musikere fra band som Fieh, Why Kai, Tigerstate og Modal Trafikk. Opprinnelig var Os Loucos et bestillingsverk som debuterte på Jungelen i 2019 – nå slutter sirkelen når bandet endelig er tilbake for å varme opp for Stella & The Longos på Cornerteateret fredag 26.01.


JUNGELFEST 2024: IZEM
iZem er en av de fremste afro-latinske musikkprodusentene fra Europa. Nå kommer han til Jungelfest for å fremføre sitt nye album “In Ze Early Morning”, sammen med musikere fra Brasil, Frankrike og USA.

I tillegg til å være forkjemper for den moderne afro-latinske musikkscenen, inspirert av musikk fra land som Colombia og Angola, hører man på det nye albumet at iZem er glad i hiphop, reggae og dub. Med seg på “In Ze Early Morning” har han bl.a. den brasilianske vokalisten Flavia Coelho. Tidligere har han jobbet med stjerner som Elza Soares. Gilles Peterson spiller musikken hans på BBC Radio og avisen Le Monde skriver: “iZem er en habil produsent som har musikken i sin hule hånd og vet å omgås de rette musikerne”.

Når vi på Cornerteateret 27.01 presenterer iZem, i samarbeid med våre kollegaer i Piñata Radio, fremføres albumet for aller første gang live med musikere som er kommet sammen for anledningen.


DJ-SETS


JUNGELFEST 2024: LOVE PUMP & MULTITATI 🔥

Våre favoritter, Love Pump & MultiTati, dj’er på Cornerteateret fredag 26.01, etter konserten til Stella & The Longos. De har bl.a. lovet oss old-school-classics fra Angola, Kapp Verde, Kongo og Elfenbenskysten … Og karibiske bangers fra Kassav!

De bergensk-angolanske søstrene Love Pump & MultiTati har bl.a. startet og driver Klubb Diaspora – det første klubbkonseptet i Bergen som er dedikert til sjangre som kizomba, kudoro, baile-funk, amapiano og afrobeats.

Siden 2018 har de fylt opp spillesteder i Bergen, Oslo og Trondheim. Her har de hentet inn internasjonale og nasjonale dj’s som omtrent ingen i byn har kjennskap til, men som Love Pump & MultiTati introduserer oss for.
De trekker publikum fra ulike kulturer og aldre og skaper varme og inkluderende eventer som med årene har blitt til høydepunkter på den bergenske klubbscenen.

Sist gang Love Pump & MultiTati spilte hos oss var da vi samarbeidet om bestillingsverket “Miss Tati’s Angola 70” (som nå har blitt til “Miss Tatis Angola”) for seks år siden – storbandet som feirer dansemusikk fra Angola fra 60- og 70-tallet. Nå er de endelig tilbake: denne gangen bak dj-bordet på Cornerteateret når de spiller på lydsystemet til Sju Fjell Bergsystem!

Info: Konsertbilletten til Stella & The Longos inkluderer dj-settet til Love Pump & MultiTati og er i salg på Ticketco. Ved ledig kapasitet etter konsert selger vi billetter i døren.

Foto: Sondre Eriksen


JUNGELFEST 2024: IDA VIE & DAG AUDUN 

Ida Vie og Dag Audun dj’er på Jungelfest i januar! Forvent dere nøye utvalgt musikk fra sjangrene gospel, boogie og jazz-fusion.

Ida Vie er stifter av musikkbaren Tyven og har lenge vært opptatt av musikk. Dag Audun er booker hos Tyven og Trondheim Calling. Begge to spiller regelmessig på klubber og barer i hele Norge.

Tyven er de som booker bl.a. Awesome Tapes From Africa, Norsicaa (Soundway Records) og Athens Of The North opp til Trondheim og sørger for at 'den varme musikken' har et hjem i byen deres.

Vi i Jungelen har samarbeidet med Tyven i noen år nå og gleder oss til å ta i mot to av Trondheims beste under festivalen. Hør dem på etterfesten vår på Landmark (Bergen Kunsthall) lørdag 27.01.

OBS: Etterfesten er den eneste eventen under festivalen hvor vi ikke forhåndsselger billetter.
JUNGELFEST 2024: KLARA BLITZNER Klara Blitzner er en musikk- og danse-elsker fra Bergen. De siste årene har interessen hennes for afrobeats og amapiano blitt større og større. Vær klar når hun i andreetasje på Landmark (Bergen Kunsthall) 27.01, på etterfesten vår, gjør sitt aller første dj-set!

JUNGELFEST 2024: ERLEND KLETTE

I løpet av det siste tiåret har Erlend Klette markert seg som en dedikert DJ som har spilt på barer og klubber i Reykjavik, Stockholm, Oslo, København og Trondheim. Klette elsker balearisk house og ukjent nordisk disko. Han kan og spille zouk – noe som passer veldig bra etter konserten til Stella & The Longos. Hør Erlend Klette på Cornerteateret fredag 26.01 når vi gønner klubb på det hjemmesnekrede lydanlegget til Sju Fjell Bergsystem.

Info: Billett til Stella & The Longos-konserten sikrer deg inngang på klubben ved ledig kapasitet. Ved ledig kapasitet på klubben, selger vi klubb-billetter i døren etter konserten.JUNGELFEST 2024: DUAFÉN B2B HÅKON BLOM 
Vi i Jungelen er glade i å linke folk sammen. Under festivalen kjører vi opp et par veldig spesielle dj-sets med et par av våre favoritter som aldri har spilt sammen før! Med sine røtter fra Vest-Afrika spiller Duafén det beste av ghanesisk high-life, amapiano og afrobeats sammen med en god dose jazz og R&B. Håkon Blom er en allsidig kis med stor kjærlighet for funk, soul og disko fra hele verden. Duafén og Håkon Blom spiller på etterfesten vår på Landmark (Bergen Kunsthall) lørdag 27.01. Info: Billetter til etterfesten selges kun i døren, ingen forsalg.

JUNGELFEST 2024: SAUSAN B2B MARSHION 

Vi fortsetter å kjøre opp dj’s som aldri har spilt sammen før. To av våre favoritter, Sausan og Marshion, teamer opp og spiller på Sju Fjell Bergsystem sitt lydanlegg på etterfesten vår på Landmark (Bergen Kunsthall) lørdag 27.01!

Forvent dere disco og funk fra land som Algerie, Marokko, Libanon og Tyrkia +++

Billetter til etterfesten selges kun i døren – ingen forhåndssalg.JUNGELFEST 2024: MIMOON

Piñata Radio says:
Originally from Montpellier, and a resident at Piñata Radio for a year now, Mimoon has quickly made her way onto the dancefloor with her decidedly groovy, sunny vibe. First student of Piñata’s DJ workshops, she quickly established her own identity and a taste for disco, house and funk sounds, often with a soulful touch.

She’ll be with us in Bergen, Norway, for this new collaboration between Jungelfest and Piñata Radio in January!
Her performance will be funded by Jungelen and JUNG, who also support the development of new talent through weekly workshops.JUNGELFEST 2024: SOCCER MOMS

De vet hva offside betyr. De liker også musikk.

Soccer Moms er en relativt fersk DJ-duo bestående av Isabel Fox og Kaja Kalena. Siden deres debut i februar i år har de vært å se på diverse steder i Bergen og Oslo. Isabel og Kaja spiller tidløs, rytmisk, synthpreget og global klubbmusikk.

Sjekk ut Soccer Moms i andreetasje på Landmark (Bergen Kunsthall) på etterfesten vår lørdag 27.01.

Info: billetter til etterfesten selges kun i døren, ingen forhåndssalg.JUNGELFEST 2024: VALERIO ROSSETTI

“Musikken eg spelar har ein fot i den politisk-engasjerte klubbkulturen fra hjemlandet mitt Italia – og en fot i Bergens klubbkultur. Eg likar å kombinera tunge bassar for anarkiske sjeler og stemningsfulle synther for dei som ynskjer – mens dei dansar og tenkjer at dei er i syden.”

Info: Når vi mottar promotekster på nynorsk (!) fra Italienske artister kjører vi det ut på nynorsk.

Billetter: billetter til etterfesten 27.01 selges kun i døren, ingen forhåndssalg.

Foto: Mila Elisabeth LarvollJUNGELFEST 2024: GHANAMANNEN

Etter fullført dj-workshop hos oss har han spilt på diverse steder og satt fyr på dansegulvet flere ganger. Ghanamannen åpner opp fredagen på Cornerteateret med afrikansk og brasiliansk funk og disco, før konsertene til Os Loucos og Stella & The Longos.

Info: Billetter til Os Loucos og Stella & The Longos er allerede i salg. Billett til Os Loucos inkluderer dj-settet til Ghanamannen.


FAGLIG PROGRAM

JUNGELFEST 2024: JULIE FORCHHAMMER: «MUSIC AND CLIMATE JUSTICE»

Er du interessert i musikk, klima og planetens fremtid? Julie Forchhammer leder workshopen “Music and climate justice” under Jungelfest 2024 på Bergen Assembly.

Sammen med Julie Forchhammer kommer vi til å utforske temaer som:

“Hvordan kan musikk, musikere og musikkindustrien bidra til å skape systematiske endringer for å sikre alt liv på planeten?”

“Hvordan er klimarettferdighet knyttet til andre sosiale, økonomiske og miljømessige utfordringer?"

“Hvordan kan vi jobbe med musikk på et lokalt plan, men med en global effekt?”

Julie Forchhammer har vært med å starte den ideelle organisasjonen Klimakultur, som guider den norske kultursektoren om klimarettferdighet og hvordan man tar grep om klimaendring. Høsten 2023 deltok vi på workshopen til Julie under Oslo World, og vi bestemte oss fort for å sette den opp på Jungelfest!

Workshopen er gratis men krever billett – hent ut gratisbilletten din på Ticketco.
IMPORTANT INFO! NEW DAY AND TIME: HADJ SAMEER "RAI IS NOT DEAD" (TALK): Hadj Sameer's lecture "Rai is not dead" is moved from Friday at 17:00 to Saturday at 16:00. The venue is still Bergen Assembly. For those who have taken their free ticket: your ticket is still valid.We apologize for this – the rescheduling of the lecture is due to a cancelled flight. As we are ALSO hosting the panel discussion “Music, culture and identity” tomorrow at Bergen Assembly, the time SATURDAY 16:00 is when the “Rai is not dead” (talk) starts. The doors are already open from the panel discussion.


JUNGELFEST 2024: HADJ SAMEER: “RÄI IS NOT DEAD” (FOREDRAG) 🇩🇿

Hadj Sameer har mange talenter. Noen dager holder han foredrag på det arabiske institutt i Paris, andre dager lager han radioprogrammer for NTS Radio i London og gjør DJ-sets på Boiler Room. Lørdag 27. januar finner du Hadj Sameer hos oss på Jungelfest 2024, der han forteller om räimusikk fra Algerie!

Hadj Sameer er født i Frankrike av en algerisk far og tyrkisk mor. Han samler på plater, lager dokumentarer, holder foredrag og er DJ. For ikke så lenge siden kom han ut med dokumentarserien “Räi is not dead", som ble vist på nasjonal-tv i Frankrike og Tyskland. Serien forteller om historien til räimusikken med intervjuer fra kjente Rai artister som Cheb Khaled, Cheikha Remitti og Prince Hasni.

Räi er en folkemusikksjanger fra Algerie som startet i byen Oran i Nord-Algerie på 1920-tallet. Musikken begynte å bli kjent i resten av verden på 1980-tallet. På denne tiden ble raikassetter solgt som varmt brød, spesielt i nabolaget Barbés i Paris.

Her i Skandinavia er det ikke ofte man hører musikk fra Nord-Afrika på radio, tv, i barer og klubber. Men noen ganger er raimusikken der, selv om man ikke tenker over det. Kanskje du sang sammen med Karpe på arabisk til sangen PAF.no hvor de brukte den kjente tunisiske sangen «Sidi Mansour» (opprinnelig skrevet av Sameh Al Ajami).

Selv den kjente Franske artisten, DJ Snake, hyller räimusikken med sangen “Disco Maghreb” – som er navnet på en av de mest kjente platesjappene og plateselskapene fra Algerie. Sangen har i dag over 20 millioner avspillinger på Spotify. Så kanskje raimusikken ikke er dø?JUNGELFEST 2024 / PANELSAMTALE: "Musikk, kultur og identitet: hvilken betydning kan musikk ha for identiteten vår?"

Lørdag 27.01 møtes Hadj Sameer (dj/foredragsholder), Girson Dias (dj/arrangør), Irem Müftüoğlu (musiker/arrangør) og Tora Söderström Gaden (dj og musikkforsker) på Bergen Assembly for å snakke om hvilken betydning musikken kan ha for identiteten vår.

Panelsamtalen vil diskutere en rekke spørsmål om hvordan musikken formes av oss – og hvordan den påvirker oss. Vi stiller spørsmål om hva som skjer når musikk gjenoppdages av en diaspora som står mellom ulike kulturer – for eksempel når plateselskap og artister som Habibi Funk eller Miss Tati gir nytt liv til musikk som har vært bortgjemt, eller ulovlig (!) i mange år? Og hva med store artister som Jay-Z som sampler lydklipp, skaper nye versjoner og gjør gamle låter relevante for nye generasjoner? Hva blir det nye som oppstår, og er det eventuelt noe som går tapt?

Panelsamtalen ledes av vår egen Michelle Badiane og settes opp i samarbeid med Piñata Radio, som også strømmer samtalen direkte på www.pinataradio.com


BADEKLUBB


JUNGELFEST 2024: NØSTET BADEKLUBB

Vi har linket opp med Nøstet Badeklubb og setter opp en lavterskel badesession på Nøstet 28.01 – den siste festivaldagen av Jungelfest 2024!

Nøstet Badeklubb samler alle slags folk og bader hele året hver søndag. Målet deres er å skape en møteplass der man kan kjenne på tilhørighet, styrke sin egen selvtillit, connecte med naturen og ikke minst: kurere en rolig søndagshangover.

Siden 2021 har Nøstet Badeklubb hatt over 220 samlinger. Det bades, det danses, det mediteres og det pustes. Ta med deg badetøy og noen varme klær denne søndagen på Nøstet. Musikken vi hører på er sanger fra festivalartistene.


DANSEWORKSHOPSJungelen og Foreningen JUNG pres. danseworkshop i salsa med Glesniel Perez søndag 28.01 på Forandringshuset 🔥 Gratisbillett hentes ut via Ticketco fra i dag kl. 12:00.

Cubanske Glesniel Pérez er en av byens mest aktive danseinstruktører og underviser i salsa, reggaetón, bachata og kizomba. Han har over 15 års erfaring som danseinstruktør og har sammen med sin kone startet danseskolen Cuba-Norge Dans og dansefestivalen Minifestival Bailando.

Glesniels workshoper er energiske og fulle av liv. Ikke bare er han sterk pedagogisk og møter deltakerne på deres ulike nivåer – han klarer å bringe frem dansegleden til hver enkelt og skaper en sosial møteplass som mange vil være en del av.Jungelen og Foreningen JUNG presenterer danseworkshop i afrobeat med Klara Blitzner, søndag 28.01 på Forandringshuset – gratisbillett hentes ut via Ticketco fra i dag kl. 12:00 🔥

Klara Blitzner er en musikk- og danse-elsker fra Bergen. De siste årene har interessen hennes for afrobeats og amapiano blitt større og større.

Workshopene til Klara fylles alltid opp og deltakerne sitter ofte igjen med ny kunnskap om afrikanske danse- og musikkstiler. Klara følger med på danse- og musikkscenen i land som Nigeria, Ghana og Sør-Afrika – og bidrar til at unge folk i byen vår er oppdaterte på hva som skjer.

Foto: Simen Aarli


JUNGELFEST 2023
27.01.23 - 29.01.23Klikk her for å komme til FB-eventet

JUNGELFEST 2022

          

ARTISTER
           
TRIORITÄT (DE)      JULIE PAVON (DK)     JEREMY TROY (DK)       KAMUFLARS     MUSEUM      OLAV EGGESTØL
LOVE PUMP      SIMON ALEJANDRO     MALTE SANGGAARD (DK)       KNOWSUM (DE)    SAUSAN
DJ ION (DE)      DYPDYKK      MARIE KAAE (DK)     BERGEN GROOVERS


VENUES
 
LANDMARK (BERGEN KUNSTHALL)     
BERGEN ASSEMBLY     USF VERFTET    

JUNGELEN MINIFESTIVAL 2020

          

ARTISTER
           
PIÑATA RADIO DJ's     LIFE OF PUFFIN (LIVE, BGO)     LARS B (DJ, BGO)     MALIKA MAHMOUD (DJ, CPH)
SIMON ALEJANDRO (DJ, BGO)     
MAB'ISH (DJ, PARIS)     OL' BURGER BEATS & VUYO (LIVE, OSLO)
DISCOFU:A - FEDERICI X SMUDSLI (DJ's, KRISTIANSAND)     ANA JORGE & EIRIK HUNNES (LYS & VISUALS, BGO)
MALTE SANGGAARD (DJ, ÅRHUS)     BERGEN GROOVERS (DANS, BGO)     RAZMATAZZ (DJ, BGO)


VENUES
 
LANDMARK (BERGEN KUNSTHALL)     
KODE     VERS LIBRE