JUNGELFEST                                        
FRIVILLIG
EVENTER 
OM OSS

> HJEM


 FRIVILLIGPÅMELDING TIL JUNGELFEST 2025 ÅPNER VÅREN 2024.

JUNGELFEST 2025:

22-26. januarVIL DU VÆRE MED Å SKAPE JUNGELFEST 2025?

Vi søker etter frivillige både i vårt core team og i vårt frivilligcrew. Man må være fylt 20 år for å melde seg som frivillig. Klikk under for å lese mer om de ulike rollene som skal fylles til Jungelfest 2025.

OM CORE TEAM
Som en del av kjerneteamet er du en del av folkene som er med oss fra start til slutt. Du er med fra planlegging til utførelse, og er en viktig del av å forme festivalen til det spektakulære showet det blir. Du jobber like godt selvstendig som med teamet.

Å bli med i kjerneteamet innebærer møter med festivalledelsen hvor planleggingen og koordinereringen foregår. Sammen danner dere festivalens hovedansvarlige. Kjerneteamet arbeider tett sammen, og medlemmer her har et betydelig større ansvar enn andre roller.

OM FRIVILLIGCREWET
Frivilligcrewet har oppgaver under selve festivalen - og arbeider minst 4 oppsatte skift. Crewroller som sjåfør, plakatopphenger og rigger foregår i forkant og etterkant av arrangementene, og er supre hvis du vil få med deg alle konserter og sets. I skjemaet vårt velger du de tidene som passer for deg, så deler vi deg inn i skift. Skriv gjerne inn om du ønsker noen spesifikke vakter over noen andre!

HVA FORVENTES AV MEG?
At du har fylt 20 år, og at du er pålitelig og on point. Det behøves ikke erfaring fra festivalarbeid, men de som søker til kjerneteamet bør ha noe erfaring til rollene. Alle frivillige vil få opplæring. Vi krever at du som frivillig er løsningsorientert og klar til å gjøre de oppgavene du har blitt tildelt. Vi forventer at du er tilgjengelig under oppsatte tider og er kommunikativ, samt at du gir beskjed til oss så snart som mulig om du ser at du ikke har mulighet til å arbeide din oppsatte vakt.

Som frivillig får du tilgang til festivalen under forutsetning at avtalte oppgaver er utført. Dersom oppgavene ikke utføres som avtalt risikerer man å miste festivalpasset sitt.

For frivilligcrewet forventes det at du møter opp på 1 av 2 fellesmøter i forkant av festivaluken.

Hva kan du forvente av oss?
Gjestelisteplasser, merch, invites til arrangementer, previews, ufattelig mye erfaring, attest, frivilligfest, mat, godt humør og mye, mye mer. Men også selvsagt tilrettelegging, en ryddig frivilligopplevelse og krisegod stemning. <

Nå jobber vi med Jungelfest 2025 og trenger din hjelp!

Enten du dreper det som SO-ME-person, runner, matlager eller som festivalsjefens høyre hånd, så vil vi veldig gjerne høre fra deg. Ta en titt på de ulike rollene vi har å tilby og fyll ut skjemaet nedenfor.

Vi er stoked for Jungelfest 2024 og vi gleder oss til å ha deg med på laget. Klar? Klikk her for å fylle ut skjema! Vi går gjennom søknadene og plukker ut frivillige til høsten.


VENT! JEG HAR ET SPØRSMÅL!Send over en e-post til simon@jungelen.org,
så svarer vi deg så snart som mulig. ︎


CORE TEAM 
 ︎ ARTISTVERT
Du har ansvaret for å sørge for at alle artister har det de trenger, er introdusert til crewet, og vet når de skal være på scenen.

Du gjør artistene sitt oppholdet hos oss til en god opplevelse! Du har en tydelig stemme og et varmt nærvær. Du kan verte opp, kommunisere tydelig, følge opp på proft vis og tilrettelegge der det trengs.
︎ REISEANSVARLIG
Sammen med festivalsjefen kjøper du fly/togbilletter & booker hotell - og sørger for at vi sparer både penger og miljøet ved å ta i bruk de beste reise- og hotellavtalene som finnes. Du har styr på når våre artister kommer og drar, og har styr på hvem som skal være hvor til riktig tid.
︎ FRIVILLIG-KOORDINATOR
Du er ansvarlig for de frivillige og deres arbeid. Du har ansvar for å rekruttere så vel som å delegere stødige frivillige. Du holder møter og setter opp skiftplaner, og følger opp. Du arrangerer frivilligfest!

Du sørger for at de frivillige leverer, at de har det de behøver for å gjøre jobben godt, får mat og drikke, og at oppgaver er enkle å delegere fra administrasjonen til de frivillige. ︎ KOMMUNIKASJONSANSVARLIG
Sammen med festivalsjefen har du ansvar for sosiale medier, presse og promomateriale. Sammen brainstormer dere nye måter å promotere festivalen og nytt publikum vi vil nå ut til. Du nailer språket og vibben vi bruker og har for å kommunisere med vår publikumsgruppe, og sørger for at våre følgere vet hva som skjer, når det skjer.

Arbeidet ditt gir publikum en konkret oppfatning av vår identitet og uttrykk. Din innsats fører til avisoppslag, nye målgrupper og at vi treffer de menneskene vi vil treffe.
︎ PRODUKSJONSASSISTENT
Du er produsentens høyre hånd, og er med på alt fra produksjonsmøter og rigg, til innsamling av riders. Sammen med produsenten skaper dere oversikt for festivalen i form av mapper og interne systemer. Sammen med resten av teamet kommuniserer dere med venues og festivalsjefen for å få festivalhjulene til å gå smudere enn de noengang har gjort.FRIVILLIGCREW
︎ DEKORGJENG
Du er med å dekorere lokalene våre under opprigg. Dere finner de beste plasseringene for bannere, planter, plakater og møblement på våre venues. Denne vakten er en del av opprigg. Arbeidstid er både fredag og lørdag i oppriggstid, før dørene åpner.

︎ TRANSPORT
Denne rollen krever at man har førerkort. Du kjører artister og utstyr fra A til B og er fleksibel om det oppstår forsinkelser. 

Som artisttransportør kjører du artister til og fra hotell, og for å hente og levere på Bergen Lufthavn. Du er over 18, kan kjøre manualgir og er komfortabel med å kjøre 9-seter. Ved varetransport gjelder de samme betingelsene. Du henter utstyr i varebil hos venues og leverandører. Denne rollen har faste oppsatte tider utenfor selve festivalen og er en god måte å få oppleve hele festivalen på.

︎ TRIVSELSVAKT
Du holder et ekstra øye med publikum og frivillige. Du har informasjon om programmet, og kan veilede publikum ved behov. Du bærer på info til publikum & hjelper med crowd-control. Du jobber i festivalens åpningstider, fra dørene åpner, til de lukkes.


︎ VERTSKAP NYGÅRDSGATEN
Under festivalen har vi små og mellomstore eventer i vårt lokale i Nygårdsgaten 33. Din jobb blir å selge og servere mat og drikke, selge merch, samt holde lokalene våre rene og pene for besøkende og nyskjerrige.


︎ RUNNER
Du er allsidig og får ting gjort. Du kan løpe på Clas Ohlson med businesskortet når det mest uforventede oppstår, være en hjelpende hånd under rigg eller være i nærheten når det trengs. Denne vakten er som regel en del av opprigg, men kan plasseres utover hele festivalen.


︎ DISTRIBUSJON OG PLAKAT
Ingen ser fetere ut med tapetkniv enn deg. Din oppgave er å henge opp plakater 2 ganger i uken, i måneden før festivalen. Du får en rute for spotter i byen hvor du kan henge opp plakater eller dele ut flyers, og seff får du også med deg alt utstyret som hører med. Du promoterer aktivt på SOME og irl - you a real one.

Denne rollen har faste oppsatte tider utenfor selve festivalen og er en god måte å få oppleve hele festivalen på.


︎ RIGGER & CROSSLOAD
Som rigger er du jernet i festivalen - du rigger opp og ned under festivalen sammen med oss. Dette innebærer bæring og løfting av utstyr, oppsett av scene, med mer. Et pluss er at man er i fysisk god form. Disse vaktene er spredt til før, under og etter festivalkveldene.


︎INNSLIPP
Våre spillesteder kan fort bli fulle, og vi trenger deg som kan stå i dørene og telle kapasitet, finne ut når det er fullt, hjelpe til med innslipp i døren og være rask med å sette opp filtreringssystemer inn og ut av rom når det er behov.


︎ JEG ER DOWN FOR ALT
Skamfett! Du er vår favorittperson. Vi plasserer deg der du trengs i de øvrige kategoriene. Du er en avløser og hopper inn med en hjelpende hånd. Arbeider gjerne i merchbod eller med akkreditering i billettboden + hjelper runners eller riggere.